14 toukokuuta, 2011

Raha puhui. "Hyvästi", se sanoi

Se tunne kun menet ostamaan housuja ja löydät kaikkea muuta kuin sitä mitä alunperin menit etsimään.


On ilmeisesti liikaa vaadittu, että löytyisi jostain ihan tavalliset tummansiniset farkut. Kun löydät oikean väriset/muuten kivat, lahkeet on kilometrin levyset. Kun löytyy kiva malli, väri on väärä. Kun löytyy hyvät, jäljellä on vaan liian isoja tai liian pieniä kokoja. Nice. No kun housuja ei löytynyt niin löytyi sitten muuta.



Kengät, joita en oikeastaan olis edes tarvinnut, mutta KUN ne maksoi vain kympin, ja olin muutenkin haaveillut kukallisista kengistä (muutama postaus takaperin), niin siinä se sitten oli. Yleensä en osta Seppälästä ihan mitään, nuo nyt kuitenkin lähti messiin. Epäilen ettei taida olla kovin kestävää laatua, mutta ehkä ne yhden kesän menee.


Kenkien lisäksi löysin H&M:ltä paidan semmosen siistin ja näin, mutta siitä ei oo kuvaa kun oli niin surkea valo että oli työn ja tuskan takana saada jonkinlaista kuvaa edes noista kengistä...


Oli kuitenki kiva päivä ystäväni E:n kanssa kaupungissa. Tehtiin diili: "jos tuo kauppa ei ole auki niin mennään syömään." Kauppa oli auki. Mentiin silti syömään. Meinasin ostaa myös semmoset kivat imagolasit Spirit Storesta (en työntäisi varvastakaan sen kaupan kynnyksen yli jos olisin yksin), mutta sitten en kuitenkaa ostanut kun ei niistä oo mitään hyötyä. Ne olis kuitenkin ihan täydelliset, niin että saattaa olla että käteni lipsahtaa seuraavan kerran kun menen käymään kaupungissa... on ne turhat mutta siistit, ja ku en tykkää hirveesti käyttää koruja ja ne on vähä niinku koriste niin ku korut ym ym ym niin puolustelen tarvettani saada ne. 15 euroa ja ne olis mun. Voi jäädä ostamatta. Oon oppinut yhtä ja toista säästäväisyydestä viime viikkoina ;) (terkkuja)


Eipäs tässä sen kummempaa. Blogger julisti parin päivän sodan myös muiden kanssa mutta nyt vaikuttaisi olevan taas ok... koputan puuta. Ikuinen valtataistelu!


-Lode


P.s Tarkkasilmäinen sanomalehti Kalevan lukija saattaa huomata viittauksen muihin teksteihin (intertekstuaalisuus) otsikosta.

4 kommenttia:

  1. pidän kengistäsi :)Hei ostappa lotta oikeesti lasit! Saattaisit jopa näyttää välkyltä.

    VastaaPoista
  2. ymmärrän sua.
    t. kenkäfriikki siskosi!!!!!!

    VastaaPoista
  3. Anni: Porukat tajusi tilata välkkyyden sisäänrakennettuna. en tarvi rekvisiittaa sitä vasten.

    Eve: muksaa että joku ymmärtää! En voinu vastustaa kiusausta.

    VastaaPoista
  4. heyy kiva blogi sulla =) tuu kans lukee mun blogia <3

    leave-world.blogspot.com

    VastaaPoista

Vapaa sana.