12 toukokuuta, 2011

Blogger fighting again

Etsi kuvasta appelsiini



Blogger ei meinannut millään päästää mua sisään. Joo moikka vaan olen elossa. Ei vaan ole ollut yksinkertaisesti mitääään asiaa pitkiin aikoihin! Onneksi Kooka on pitänyt paikkaa pystyssä sillä välin kun olen yrittänyt kerätä tyhjään päähäni sisältöä. Mitään järkevää ette kuule vieläkään, kameraan en ole koskenut viikkokausiin ja muutenkin elämä on nyt ollut niin nopeaa ja täyttä ettei ole ehtinyt tehdä mitään muuta kun olla koulussa ja sitten niitä kiireisenä pitäneitä juttuja... :)


Kesä on tulossa jos joku ei vielä ole joko a) huomannut sitä itse tai b) lukenut sitä jostain blogista. Koska pelkään erottua massasta lätkäisin minäkin sen tänne seinälle, vaikka Kooka onkin ehtinyt sitä teille julistamaan jo pariinkin otteeseen. Koulupäiviä allekirjoittaneella on jäljellä n. 12 (?), joten ajattelin juhlistaa sitä lintsaamalla mahdollisimman paljon. Läppä. Tässä talossa ei saa lintsata. Periaatteellisista syistä kuulemma. En ikinä lakkaa kadehtimasta kavereitani, joiden kotona vanhemmat vain nauraa rennosti sille, että joku on jättänyt menemättä kouluun. Tai sitä kaveria, jonka äiti jopa houkuttelee tyttärensä lintsaamaan... terveisiä E:lle!


Ajatuksen virta on nyt aika nopea eikä tässä koko jutussa ole mitään järkeä. Yritän kuitenkin keksiä vielä jotain kivaa luettavaa, jos täällä sattuu käymään sellainen ihminen joka jaksaa lukea muutakin kuin ensimmäisen ja viimeisen lauseen.


Tai sitten jätän teidät vain rauhaan. Tämä oli vain "olen elossa, terveenä ja täysijärkisenä, mutta vailla mitään tähdellistä kerrottavaa" -postaus.


-Lode

P.s Se tunne kun on niin paljon koulutehtäviä ettei tiedä mistä aloittaa, ja päättää sitten jättää kaikki tekemättä.


P.p.s Löysikkö?

2 kommenttia:

  1. Me on lintsailtu iha ahkerasti nyt viime päivinä, auringonotto koulun takana on vaan nii paljo mukavampaa ku tunneilla istuminen! P.s tuttu tunne!

    VastaaPoista
  2. no voi sua ja sun kiireitä. Keep me informed.

    VastaaPoista

Vapaa sana.