09 toukokuuta, 2011

nam

Alkaisko taas fiilistelee säästä? Mun energia ja iloisuus on täysin verrannollinen auringon kans! Happybuddy.
Muuten täydellistä, mutta siitepöly pois kiitos. En kestä ku silmät ja nenä vuotaa ja kutisee ja aivastuttaa nii et kanssakaverit säikkyy. Toukokuu - kutkuttavin kuukausi. GRRRRRRR

No mutta, eilen oli äitiemme päivä <3 Tänään puolestaan uusi viikko lähti/lähtee käyntiin vallan kiireisissä merkeissä. (häät tulossa)
paluu vielä eiliseen. Käytiin S:n kanssa kiinalaisessa syömässä, jonka jälkeen hypättiin ratikkaan vailla minkäänlaista hajua määräpysäkistä. Se tiiettiin et haluttiin Kaivariin. Perille päästiin, aiaiai.







 metrilakua kassiin, superNAM!



sellasta, täydellistä!

-Kooka

3 kommenttia:

  1. Ihana katsoa näitä kuvia näin "turistin" silmin, oikeasti näyttää ihan ulkomaanreissukuvilta. Harvoin havahtuu katsomaan Helsingin kauneutta, mutta mekin tehtiin se äitienpäivänä ja samoissa maisemissa kuin tekin. Ja rakastun aina uudestaan <3 Ja mä oon tooosi häpi, että saatte vihdoin asua S:n kans samoissa maisemissa! Mahtaa olla aika kivaa!!

    VastaaPoista
  2. Mä tykkään kans Helsingistä ja sen maisemista! Niimpä, mut sit ku pääsee oikein rannan läheisyyteen, ni nauttii! Ja muutenki kaikist pienistä jutuista :)Onhan tuo, ku tekemistäki riittää :)

    VastaaPoista

Vapaa sana.