19 huhtikuuta, 2011

valmista

Nyt on mekko valmis. (ks. edellinen postaus) Tein sitä aina kuin sattui olemaan aikaa. Kesälomalla kun tuppaa olee niin kiire (ehe ehe!) 
Eikä vältytty tälläkään kerralla työn purkaamiselta, nimittäin ainaki kolme kertaa jouduin tätä korjailemaan.Ensin aloin purkaa kaula-aukkoa, sitä kurkkua kiristävää. Ompelin ja huomasin, että tikki ei ole ottanut joistain kohdista kankaaseen kiinni. Masennus... Jatketaan jostain muusta, vaikka helmasta. Ensin vähän kavensin, kunnes hoksasin että teenpä tästä playsuitin. No, purkasin, kunnes hoksasin että ei tule hyvä tästäkään. Liian paksua kangasta, eikä sovi tähän mekkoon laskosten takia laisinkaan. Tein saman kavennuksen, mutta paremmalla lopputuloksella, JES! 
Purkasin hihat pois ja onnistuin siinä pienemmillä mokilla. 


Eli mitä tein mekolle kaikenkaikkiaan:



  • purkasin hihat
  • isonsin kaula-aukkoa
  • lyhensin ja
  • kavensin helmaa
Muuten olen tyytyväinen lopputulokseen, mutta kaula-aukko oisi saanut olla vielä hiukan avarampi. Sisko 4 v.  kysy tänää että "ompeletko sen mekon isommaks?" ja "miten sää mahut siihen mekkoon?" KIITTI!
Nyt kuvia lopputuloksesta. Takaapäin ei valitettavasti ole kuvia, kun ne jostain kumman syystä poistui tältä koneelta.


 bleiserin kans kiva!



sellasta settiä, Mitäs te tykkäsitte?
Mun tekis mieli mennä ja suurentaa tota kaula-aukkoa!

3 kommenttia:

  1. Vitsi, siit tuli kiva! Kierrätys ja tuunaus kunniaan!! Mun mielestä kaula-aukko on kiva noinkin :) Mutta tiedän, SUN IKÄISENÄ mä pidin törkeeeeen avonaisia paitoja, joten miksipäs ei ;)

    VastaaPoista
  2. hih, saapa nähdä onko käyttöä. Uskoisin, että on :p hah, tulee tuosta kaula-aukosta mieleen joku lasten mekko :D ei sillä että tuo olis 'aikuisten' mekko...

    VastaaPoista
  3. oi että kivannäkönen tuosta tuli!

    VastaaPoista

Vapaa sana.