29 huhtikuuta, 2011

Marriage on my mind

Itse en ole menossa naimisiin, mutta tämä Katen ja Williamin häähössötys nyt sitten lopultakin sai otteen minusta. Katsottiin koulussa enkuntunnilla ( :DD ) häitä tänään, ja nyt täytyy kyllä sanoa että aika harvoin törmään kauniisiin hääpukuihin, mutta nyt törmäsin.





Tämä hipoo lähes täydellisyyttä. Kauniin värinen (en ikinä laita päälleni puhtaanvalkoista omiin häihini), tuo pitsi tuossa yläosassa on upea, puvun muoto on upea, kaikki on upeaa... Tämä puku miinus laahus = unelma! Sit ku tuossa ainaki alaosassa on jotain kuvioita tossa kankaassa ja näyttää tommoselta jäykältä niin tää on ihana!



Tykkään hunnustakin, vaikka en omiin häihini haluaisi kasvoja peittävää huntua. Mutta tykkään tuosta muuten kyllä. Tiaraa en myöskään omiin häihini haluaisi... mun päähän ei tule mitään ylimääräisiä härpättimiä, eikä koko häihin. Tykkään yksinkertaisesta. Ollaan Kookan kanssa siinä mielessä aavistuksen erilaisia :D joskus etsiskeltiin hääpukuja netistä, ja saatiin kyllä muutamat naurut kun ei oikein maut osuneet yksiin! Kookahan voisikin tehdä postauksen unelmiensa hääpuvusta? Minä en löydä oman unelmieni pukua mistään vaikka joskus olen selaillut niin en jaksa nähdä niin paljon vaivaa :D

Tänään juhlimaan täysi-ikäistynyttä ystävääni tuonne lähistölle! Onnea Tintti <3

-Lode

2 kommenttia:

  1. voi tuo puku <3 rakastin varsinkin tuota yläosaa, ottaisin vaik heti!! Ihan mieletön kaunotar muutenkin ja näyttävä pari!

    VastaaPoista

Vapaa sana.