25 huhtikuuta, 2011

Jo riitti se munien syönti!

Ei haittaa yhtään vaikka arki taas koittaa, itseasiassa toivon sitä! Itsellänihän on tämä viikko ainakin lomaa ja liekkö sit ens viikolla työt starttaa.
Pääsiäinen meni S:n perheen luona pääasiassa syöden! ;) S: "Mitä nyt syötäisiin?" Mut onnistunut ja munarikas pääsiäinen takana. Mummo toi tänään pääsiäismunia, jotka olivat ne viimeiset munat tälle vuodelle.

Meillä oli Loden kans ihan hauskaa, otettiin mm. niitä kuvia. Banneri jääköön taas ensi kertaan. Ei nimittäin saatu aikaseks otettua yhteiskuvaa meistä.

 en huomannut ja...


Ei ollu kylmä ei!

Ja tähän päivään, joka on ollut ihan maaginen! Aamulla suoraan ulos auringon paahteeseen. Uskottelin itselleni, etten palaa koska aurinko ei varmasti ole niin kuuma tähän aikaan vuodesta, mutta väärässä olin. PALOIN! Toivottavasti ne muuttuu rusketukseks, nimittäin haluan väriä pintaan ennen siskoni häitä, jotka ovat piaaakkoin <3
Voisin vaikka huomenna tai tänä iltana (eiks nyt oo jo ilta?) tehdä mekkopostauksen. Tältä päivältä pari kuvaa

Pörrillä (pönhi) oli niiin kuuma

Nyt lettua syömään ja saunomaan? 
Ps. tekis mieli lenkille 

2 kommenttia:

  1. kiitos hyvästä seurasta, kookalainen!! Tiiätkö, jos sä olisit pidempi, olisit varmaan joku huippumalli! Kelaa tuota ekaa kuvaa tässä postauksessa! Ihan mieletön nainen!!!!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos itsellesi :) no pientä liioittelua kyllä!! :D Kiitos kohteliaisuudesta kuitenki ;)

    VastaaPoista

Vapaa sana.