29 huhtikuuta, 2011

sinkoilua sinne tänne

Oon ollu tänää reipas ja pyöräillyt sellaset 20km! Menomatka meni rattoisasti tuulen viemänä, mutta tulomatkalla olin kylmyydestä kohmeena. Alamäkiä mentäessä pyörä pysyi paikallaan tai sain polkea hikipinkeänä vähintään samallalailla kun tasaisella poljettaessa. Nojoo ainaki melkee.

Kotona oli niiin tylsää, kun aurinkokaan ei enää lämmittänyt niin paahtavasti, kuin muutama päivä takaperin, joten miksipä en lähtis huudeille. Tuli kierrettyä lähistön pari kirppistä. Seuraavaks ostaa vähän evästä, sillä eihän parin hapankorpun voimalla jaksa polkasta puusta pidemmälle. Mitäs muutakaan, kuin makeisia. Uutta pussia oli pakko kokeilla. Ei mitään erikoisia, mutta ainahan karkki maistuu, vai mitä Lode? :p
ja pepsi max:ia

Mielessä oli kutkuttanut viimepäivät yhdet kukkahousut, jotka bongasin kirppiksellä, mutta kiireessä en kerennyt niitä kokeilla. Ei siis muuta kuin polkua toisensa perään ja suunta kohti 5km päässä olevaa lempparikirppistäni. Miten jaksan? Kuumahan siinä tuli ylimäkiä tarpoessa. Takki tankoon ja jaksaa jaksaa

Ja siellähän ne kultakimpaleet odottivat omistajaansa. Kokeilun kautta kassalle ja mars matkaan. Koukkasin matkan varrella vielä yhdellä kirppiksellä, josta en löytänyt mitään.

Tarkoituksena oli siis leikata housuista kesäshortsit.

Mites ois ihan näin housuina? ;)

Sakset käteen ja lopputulos


päällä olevan paidan löysin SPR:ltä.

Putkilokassin löysin edellisellä kirppisreissulla kolmella eurolla.


Loistovetuketju!

kirppirilla oli myös ihanaihana unisieppari, mutta ystävällisenä jätin sen jollekin pahoja unia näkevälle.

Jottei tää vielä tähän loppuis, ni kävinpä vielä lindex:issä. Löysin söpön hatun, mutta päätin, että ostan sen ens kerralla.

Että sellainen päivä!

-Kooka

2 kommenttia:

  1. Kukkashortsit on heenot! Tosin olis ollut housuinakin aika jänskät! Mä kävin tänään kesävaateostoksilla. Tosin ihan kaupoilla, kun ei ollut aikaa lähtä kirppiksille penkomaan. Toppeja ja shortsit lomaa varten. Vielä tarttis toiset shortsit ja pari hattua tai muuta päähinettä. Jos kiinnostaa. Ja sovitin ihanaa jumpsuitia henkkamaukalla, mutta en rohjennut ostaa.....harmittaa!

    VastaaPoista
  2. Sairaan kivat shortsit, ai laik!

    VastaaPoista

Vapaa sana.