08 huhtikuuta, 2011

Rakastettuni

En aio esitellä teille poikaystävääni jota ei ole. Sen sijaan esittelen pari kuvaa.







Kuva: Easy fashion


Lode tykkää kengät ja reppu.

En pysty laskemaan kuinka kauan olen himoinnut näitä kenkiä H&M:n hyllystä. Ne kuitenkin maksaa vielä 39.90, joten päätin odottaa siihen asti että ne joku päivä tulevat alennukseen. Luultavasti sinä päivänä ei ole enää kokoja saatavilla.


Voisin haluta myös nämä kesäksi. Jos joku ei syystä tai toisesta erota yksityiskohtia minimaalisesta kuvasta, niin näissä on värikkäitä kukkia. H&M:n logo näkyy pohjassa.



Toppi on ihana, enkä kieltäytyisi housuistakaan.



Ja kyllä, naurakaa vain, mutta haluan myös nämä housut! Ei, ne eivät ole yöhousut...


Ellokselta saisi olla mm. nämä mustat unelmakengät.


Kuin myös nämä. En loukkaantuisi ollenkaan jos joku haluaisi antaa nämä minulle lahjaksi.
Ellokselta on tulossa nämä ihanat. Pitäisi saapua jo lähipäivinä kun on jo sen verran aikaa kun on tilattu. Toivottavasti on hyvät...! Ja sitten olen vielä tykästynyt tähän Elloksen liiviin.



Nyt voitte heittää huolet nurkkaan, sillä tiedätte tarkalleen mitä voitte antaa minulle arkipäivänlahjaksi. Kiitos.


Mitkä iski teidän makuhermoihin?


-Lode


P.s lopultakin Blogger on lopettanut riitelemisen. Kuvat siirtyy ja latautuu nopeasti eikä muitakaan ongelmia juuri ole. Siis ihan tosi ihQ fiilis nyt siis!


P.p.s Ja sitten blogger kostaa äskeisen lauseen heittämällä mukaan muutaman ylimääräisen kuvan ja muutaman ylimääräisen K:n. Siitä ei voida syyttää minua.


P.p.p.s Mitä iloa on surullisissa romaaneissa? Ensin on hyvä mieli ja on onnellinen, ja kirja on hyvä ja rakastaa henkilöitä ja tarinaa ja dialogia, eikä koskaan halua lopettaa kesken, ja kuitenkin mielessä kukkuu koko ajan, ettei tämä voi näin hyvin päättyä, jokin menee vielä vikaan... ja sitten kirja loppuu ja niin surullisesti, että toivoo ettei olisi aloittanut koko kirjaa. Luin yhtä tällaista eilen illalla (yöllä) kun aloitin sen enkä malttanut jättää kesken. Kirja loppui puoli kolmen maissa, ja aamulla väsytti. Mutta eniten ärsytti päähenkilöiden kohtalo. Kun se oli niin hyvä kirja!

2 kommenttia:

  1. en naura, koska minäki haluan nuo housut :D mutta kosken ostanut niitä, ostin yhet toiset jotka sitte makso seittemän euroa ja näyttää ihan yhtä yöhousuilta. sulla on hyvä maku!

    VastaaPoista
  2. Heenot kengät sulle tulossa. Mä lähden än yy tee nyt hakemaan mun Ellokselta tilaamani kengät postista! Jes!!

    VastaaPoista

Vapaa sana.