04 huhtikuuta, 2011

Melkein muotibloggari

Tunnustan. En tajua miten muut bloggarit sen tekee. Minulta meni puoli tuntia saada aikaan nämä kaksi kuvaa:



Ja tarkoitan siis kuvien ottamista. Ryntäilin edes takaisin kameran ja seinän väliä, otin kymmenen sekunnin poseerauksia ja juoksin takaisin kameran luokse tarkistamaan tuloksen vain huomatakseni, että olin zoomannut liian lähelle tai liian kauas, seisoin väärässä paikassa tai valotus oli muuten vain pielessä (vrt. kuva 2). Sitten saan lopulta kaksi kuvaa, joista kummassakin yritän vääntää noloa tekohymyä (kuva 1) ja asento on väkinäinen ja säälittävä (kuva 1 ja 2). Sitten yritin vääntää näistä kahdesta kuvasta jotain kollaasia, sain kuin sainkin sen valmiiksi. Vain sitä varten, että kun lopulta onnistuin lataamaan sen tänne ylpeänä omasta saavutuksestani, se oli niin pikkuruinen, ettei sitä edes löytänyt tekstin seasta.

Ja kaiken tämän tarkoitus oli yrittää havainnollistaa päivän asua. Poseeraaminen ei ole se mun juttu.

Kyllästyin siis hikiseen juoksenteluun kameran luona ja naurettaviin poseerausyrityksiin, ja otin kameran kätösiini ja yritin kuvailla jotain taiteellista. Niiden kuvien tarkoitus on vain demonstroida sitä, että yritin saada kameraan hienoja asetuksia ja muka testailla, miten sillä saisi hyviä kuvia. Niiden ei kuulu näyttää hyviltä.... Julkaisen kuvia mahdollisesti myöhemmin, koska tämä typerä systeemi ei edelleenkään suostu siirtämään kuvia sinne mihin haluan, vaan joudun leikkaamaan tekstiä ja siirtämään sen kuvien yläpuolelle. Sitten käy aina niin, että lataan vahingossa ne kuvat ensimmäisenä, jotka haluaisin ylimmäisiksi, ja lopulta ne kuitenkin päätyy viimeiseksi.

Sellaista.

-Lode the tekniikan ihmelapsi.

P.s RAAAAH. Aloin sitten todistamaan itselleni, ettei ne kuvat todellakaan siirry. Siirtyihän ne, ja nyt se ei siirry enää takaisin tuosta reunasta, joten jääköön siihen. Luovutan. Olen surkein bloggaaja ikinä :D




3 kommenttia:

  1. Mitään vikaa asettelussa ja kuvissakaa! lappuhaalarisi ovat ihanat! <3

    VastaaPoista
  2. voi raukka lotta :D mutta ihana tuo haalarijuttu!

    t.anna

    VastaaPoista
  3. mää nauran täällä :D jotenki niin tuttua! vaiken ite (vielä) bloggari olekaan. Mutta hyvät kuvat joktap! harjoitus tekee mestarin?

    VastaaPoista

Vapaa sana.