18 huhtikuuta, 2011

If you love something, set it free; if it comes back it's yours, if it doesn't, it never was

Kuvia viime torstailta. Sairaana ollessa keksii mitä ihmeellisempiä ajantappokeinoja. Sitten ne Elloksen kengät tuli viimein tuossa viikko takaperin. Olen käyttänyt pari kertaa, mutten vielä uskalla oikein laittaa niitä jalkaan kun ne on ihan vaaleat. Ensi kesän suunnitelmat meni pahemman kerran uusiksi. Koulussa oli kivaa tänään. Olen hyperaktiivinen. Sain hyvän numeron enkun portfoliosta.


Jännittää ilta. Kuoron kanssa iiiiiso esiintyminen. Tulee hauskaa. Jalka poikki kuvassa nro. 1



Ehkä maailman toiseksi tökeröin asukuva (sairaana, toim. huom.) Ja sitte se yrittää olla siinä kameran eessä silleen et naapurit ei tajua mitä se tekee.



Sydän hakkaa.


-Lode


P.s Tiijän että oon outo.

4 kommenttia:

  1. Mikä sua vaivaa? Flunssa? Toivottavasti voit jo paremmin <3

    VastaaPoista
  2. miten ens kesä?? mutta hei teillä mennee hyvin! huomenna minäki tuun tsemppaan :) repesin tuolle asukuvalle, en tiiä miksi :D

    VastaaPoista
  3. Eve ei mulla mitään semmosta. Torstaina vaan oli jotenki niin kummallisen kipee maha ettei voinu kävellä niin päätin sitte jäädä mieluummin kotiin kuin ryömiä koululle itkemään. Ei mitään hajua mitä se oli mut meni ohi!

    Anni sitä kutsutaan piiloivaksi ja se kohdistuu kaikkiin tyylikkäisiin muotibloggareihin jotka on parempia poseeraamaan ku minä. JA ens kesä meni niin persuilleen (huomaa konteksti juuri vaaleissa oudosti pärjänneeseen puoluueseen jonka puheenjohtaja on tunnustautunut _populistiksi_) että en nyt tiijä hirveesti mitä on ohjelmassa. Selviää ehkä toivottavasti tässä joskus.

    VastaaPoista
  4. Kesään liittyen: ei mitään mailia, taaskaan :/

    VastaaPoista

Vapaa sana.