01 elokuuta, 2011

Unelma saavutettu - benji hypätty

Tänä kesänä on mahdollisuus, tänä kesänä mä teen sen. Perjantaina lompsittiin kaivariin illalla ysin aikoihin tarkoituksena hypätä 150 metrin benji. Maksuvälineenä kun käy vain käteinen, oli rahatkin valmiina taskussa.  Pienellä jännityksellä menin varauspisteeseen jonottaa ja kun vuoroni tuli, jouduin pettymään syystä että jonoa oli jo tunnin verran enkä ois kerennyt enää hypätä.
Jäätiin kuitenkin katselee muiden hyppyjä ja mikä pahinta, eräällä tytöllä irtosi toinen jalkalenkki. Aika karua, olin varma et ei hyvin käy. No mut sehän ei omaa hyppyintoani latistanut!


Sunnuntaina eli eilen sai koittaa vuoroni. Jännitti vähän, mut ei pelottanut pätkääkään. Staff laitto jalkalenkin, ni nilkka niksahti kivasti. Sit ne sano että ootko tosissas hyppäämässä? Tosi kiva ku pelottelee, mut onneks otan tollaset huumorilla. Sit mentiin tuollaiselle laudalle seisomaan ja noustiin ylös.

Mun piti katsoa jonkun talon kattoa ja hypätä sitä kohti. Vähän niinku hyppäis sänkyn päätyyn.
Muistin hyppäyshetken ja et kiepuin jotenki siellä ja kun tulin alas ni maapallo pyöri, mut muuten kaikki meni ihan sumussa.

Se-oli-niin-ihanaa!




                            dingdong silmät pyörii päässä

Aika jännä kokemus, muut sano et menin miten sattuu mut ite en tajunnu miten päin lentelin.

 Suosittelen! Itse voisin hypätä uudestaaan. Hintaa hypyllä oli 90e.

Tässä vielä video hypystä

-Kooka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vapaa sana.