01 elokuuta, 2011

laatukamaa kirpparilta

Sunnuntai lähti käyntiin aamuvarhain, kun kiiruhdettiin ystäväni kanssa hietsun kirppikselle. Aina ja aina otan käteistä liian vähän mukaan olettaen etten löydä enempää kamaa mitä on rahaa. Jotenki sitä varautuu vain pikkurahaan, kun menee kirppikselle. Ylipäätänsä vihaan käteistä. Jos pussiin pistät ni pikkuhiljaa jostain kumman syystä se hupenee sieltä aika vikkelää. Ei kortilla osta välttämättä mitään pientä patukkaa. No eipä...

Löysin kuitenkin kaikkea kivaa laatutavaraa halvalla. Tosin rahaa täytyi käydä nostamassa lisää automaatista.
Mukaan tarttui Mulberryn upouusi käyttämätön lompakko. Lompakkoa olenkin metsästänyt jo jonkin aikaa huonolla menestyksellä.

Samasta kojussa oli myös monia Guess:in kelloja ja yksi niistä päätyi minunki ranteeseen halvalla hinnalla. Kello oli paljon käytetty ja hieman sen näköinenkin, mutta saan sen lähes uuden näköiseksi hopeankiilloitusaineella. Olen halunnut myös hopeisen kellon, mutta en oo vienyt asiaa sen pitemmälle päätä kirpasevien hintojen vuoks.

Sattumalta löysin kengätkin jonkun kassin takaa, jotka nekin olivat uudet ja käyttämättömät. Rahatkin saattoivat olla lopussa, mutta uskalsin siitä huolimatta kysyä hintaa. Oisihan se potuttanut jos kengät olisivat olleet halvat ja en olisi uskaltanut kysyä hintaa. Viisitoista euroa lähtöhinta, mutta koska pussissani oli vain 12e ja tyyliin 75 senttiä ni sain Converseni kotiin kannettavaks sillä hinnalla. Värinä joku punainen? Kokokin juuri sopiva :)

Löysin vielä korun

semmoisia löytöjä tällä kertaa. Voisin esitellä joku kerta tallinnasta ostetut vaatteet.
Palataan!

ps. alla benjikertomus

4 kommenttia:

  1. Vau! Joskus tosiaan onnistaa!! Mä ehkä VÄHÄN kadetan tuota lompakkoa <3 me loves mulberry!!!

    VastaaPoista
  2. Harvoin onnistaa täälläpäin ku mummot myy lumppuja vaatteita ja astioita, mut siellä onnisti enemmänki. Mäki tykkään tuosta! Kaveri löysi samanlaisen valkoisen, se ehkä vielä ihanempi :)

    VastaaPoista
  3. oisit vähän vahtinu mitä se kaveri ostelee, kuitenkaan ei mulle ostanu yhtään mitään. ;) minäki haluan hietsun kirppikselle!!! ja onpa tosissaan hieno lompakko. :)
    -TIINA

    VastaaPoista
  4. Tiina, me törsäiltiin minkä ehittiin ja annettiin Visan vinkua ahkerasti ;) Minäki tahon, arvaa ku kävin tasan kaks kertaa hietsun kirppiksellä koko kesän aikana. Oli niin harvoin vapaa viikonloppu et ei oikein voinu.

    VastaaPoista

Vapaa sana.