29 elokuuta, 2011

Mä oon täällä taaaaaaas!

Voisin tietenkin aloittaa kadehtimalla syvästi Kookan uutta reppua, mutta koska kateus ei kuulu lukuisiin hyviin luonteenpiirteisiini, en puhu siitä mitään. Muista kuitenkin rakas ystäväni Kooka; jos joskus lakkaat rakastamasta reppuasi tai et syystä tai toisesta kykene enää pitämään siitä huolta, sille on aina paikka minne se voi tulla hetkeksi tai vaikkapa koko loppu elämäkseen.





Mitään ihmeellistä täältä suunnasta ei tipu, tyyliä ei ole mitä kuvata ja muutenkin elämä on ollut aika tylsää ja tasapaksua, ressailua kirjoituksista ja muusta tylsästä josta kenelläkään ei kiinnosta lukea mitään, joten siirryn suoraan asiaan. Haluan vain ensin jakaa muutaman kuvan, jotka jälleen bongasin täältä ja sitten muutaman jutun Ellokselta, jotka olen listannut pääni sisällä "HALUAN NÄMÄ" listalle. (Listan nimi on todellisuudessa hieman pidempi [HALUAN NÄMÄ mutta olen köyhä enkä voi ostaa mitään], mutta tykkään lyhentää sen välttyäkseni masennukselta.)








Vieläkö maailmasta löytyy hyviä ihmisiä? Jos yksi teistä sattuu lukemaan tätä tekstiä, pysähdy nyt miettimään, miten paljon hyvää voit saada aikaan lahjoittamalla jommatkummat näistä kengistä minulle nyt heti paikalla.





Sattuneista syistä rakastan myös tätä; vanha laukku ja vanhaa pitsiä. Tää on niin puhasta rakkautta, ah!

Tsekatkaapa vielä huviksenne tämä te kaikki joilla kiinnostaa nähdä kunnolla uusi rakkauspaitani, jota en aiemmin mainituista syistä tähän hätään saa omistaa. Kuva löytyy myös tästä alapuolelta, mutta linkin takaa näet videon ja kaikki!







Sellaista tällä kertaa.




-Lode




P.s Bloggaaminen on opettavaista. Blogger palautti taas mieleeni, miksen postaile useammin.

2 kommenttia:

  1. Kuinka olenkaan kaivannut sua!! Alahan päivittää taas useammin, sisko!! <3

    VastaaPoista
  2. Täälläki on kaipailtu sun posteja!

    VastaaPoista

Vapaa sana.