05 elokuuta, 2011

Tallinnasta ostetut

Meillä tuo sää ei oikein suosinut Tallinnan suunnalla. Lähdettiin iloisesti nousevan auringon luota törkeen kovaan vesisateeseen. Aallot ne paattia keinuttaa, tahdotko kanssani soutamaan? Noin metrin korkuiset aallot keinutti meitä ku kehtoa. Ei oltu varauduttu sontsiin saatika olosuhteen mukaiseen vaatetukseen. Sipsuteltiin letit ja tossut märkänä siellä, mut mitäs pienestä. Shoppailtiin Viru keskuksessa suurimman osan ajasta ja muutamat housut tarttu matkaan.

kolmet lähes samanmalliset chinot Zarasta. Vadelman väriset, siniset ja farkun näköiset

Ostin vielä yhdet perusfarkut, joita en jaksanut kuvata. Farkut kun tuntu olevan siellä halvempia kuin suomessa.
Aikaa meillä ei ollut kuin about neljä tuntia shoppailuun ja se meniki hujauksessa. Kierrettiin kaikki parhaimmat kaupat ja siltikään en löytänyt kuin yhden paidan lukuunottamatta yhtä toppia.

onko toi nyt poncho vai viitta? mut ihana kuitenki. Rakastuin malliin ja huppuun ja kaikkeen. Lämpöinen syyskeleihin. Promod

Syötiin Vapianossa pastat

 ja koru, Promod

Harmitti sikana ku ei päästy Bershkaan siellä vallitsevan tulvan ansiosta. Lattialla lillu ainaki kymmenen senttiä vettä, nice.

Mutta meillä oli hauskaa!


3 kommenttia:

  1. Mepä päästiin Bershkaankin!:D Mut mun piti mennä sinne vielä takaisin, koska siellä oli niin ihania juttuja, mut aika loppui meilläkin kesken (vaik oltii maissa 9,5h) ja en ehtinyt sinne takas! Oliko tallinnassakin Vapiano?? Oon kuullut kehuja Helsingin Vapianosta....

    VastaaPoista
  2. Niin ja kivoja vaatteita löysit!!

    VastaaPoista
  3. joo voin kuvitella. Se oli siinä Bershkan lähellä ja oli kyllä hyvä! Tuoretta pastaa ja patonkia yms :) Käytiin S:n kanssa Helsingin Vapianossa viime sunnuntaina ni Sllä tuli maha hullun kipeeks :D Suosittelen!

    VastaaPoista

Vapaa sana.