08 syyskuuta, 2011

No one is in control of your happiness but you

Yritin värkätä tuota Nellyn kollaasikilpailujuttua, mutta se sekoili niin luovutin.
Ärsytän teitä lisää mua inspaavilla kuvilla ja masennan teidänkin päivänne ressaamalla kirjoituksista :) ei kestä kiittää! Mulla ei oo sitten hajuakaan siitä, mitä näistä kuvista olen jo käyttänyt, joten pahoitteluni jos osuu samoja kuvia uudelleen.






Rakastan tätä neuletakkia ja vähän risaista raitapaitaa siinä alla. Mulla oli itseasiassa vähän samanhenkistä päällä tänään, paksu musta iso neuletakki ja raitapaita nyt kun rupeen oikeen miettimään ja nostamaan sisäistä tyyliäni. "Siis katsokaa tätä kuvaa, joo, ihana, ja tiiätteksmitä mulla ihan tosi oli tänään päällä kaikkee yhtä tyylikästä!" Sori Kooka, nää kuuluu enemmän sun hommiin nää "mun tyyli" -postaukset, mutta tuli nyt kuitenkin mieleen.




Rakastan näitä läpikuultavia/-näkyviä paitoja, ja mulla onkin itsellä jo kolme. Musta lyhyempi, sitten kaksi vähän pidempää; sähkönsininen ja vähän rennompi siniruudullinen! Haluaisin täydentää kokoelmaani vielä valkoisella ja toisella mustalla. Esim. just tää allaoleva Elloksen valkoinen - jota näytinkin jo joskus aiemmin - vois olla tosi kiva, varsinkin kun tossa on tuo takapuoli pidempi ku etupuoli! Tää ei kyllä juurikaan näytä läpikuultavalta, mutta ainakin videolla se oli!











Kuvat jälleen Outsapop ja Hanneli Mustaparta




Ja joku kiltti kertoo mulle, miksi kaikkien noiden kappaleiden ja kuvien väliin jää tuommoset puolen metrin välit vaikka teen niille mitä??


Ja sitten kirjoituksiin! Olen vihdoinkin saanut luettua vähän enemmän, eikä sen takia sitten onneksi ressaakaan niin paljon kuin aluksi. Siirsin vain lukua aina vain ja revin ihan kamalan ressin niistä! Maanantaina tein kaverini kanssa sopimuksen, että ellen saa kertauskirjaani luettua tällä viikolla loppuun, en saa viikonloppuna lähteä mihinkään. No, tällä hetkellä motivaatio on yhdestä jos toisesta syystä sen verran korkealla, ettei kertauskirjaa ole enää kuin kaksi kurssia jäljellä, jotka ahkeralla luvulla ehdin kyllä saada tällä viikolla loppuun! Viimeinen viikko kuluu sitten kertaillessa jo kerran kerrattuja asioita, kirjoitellessa esseitä ja muutenkin valmistautuessa kokeeseen! Voitte uskoa mikä helpotuksen tunne tuli, kun lopultakin alkoi tuntua siltä, että päähän on jäänyt jotain muutakin kuin tuskanhikeä aiheuttavia "en osaa mitään", "mitään ei jää mieleen" ja "musta ei tule ylioppilasta" - ajatuksia. Eilen olin itseasiassa niin reippaana lukujen kanssa, että kolmen tunnin historian tentin jälkeen kotiin päästyäni istuin saman tien keittiön pöydän ääreen ja luin kolmoskurssin loppuun!!


Että sellaista täällä! Homma jatkuukin sujuvasti tästä sillä, että suljen koneen ja lähden lukemaan historiaa. Kahden viikon ja yhden päivän tämän syksyn kirjoitusurakka on ohi. Sitä seuraa heti koeviikko, jolloin mulla on vain yksi koe jota ei tarvitse päästä edes läpi. Homma menee beisiklisti sitten niin, että kulutan viikon hengaamalla, toipumalla kirjoitusten aiheuttamasta stressistä, käyn istumassa yhden puolitoista tuntia matikankokeessa ja lepään vähän lisää!


Näin. Kyllä Lode pistää juhlat pystyyn kunhan tämä homma on ohitse! Nyt lukemaan ja odottamaan perjantaita, iltaa varsinkin :) tuntunut ihan suhteettoman pitkiltä päiviltä nämä pari päivää!




-Lode




P.s pelottaako ketään muuta WTC-iskujen 10v. muistopäivä sunnuntaina?

3 kommenttia:

  1. Kiva kuulla sun kuulumisia! :) Tsemppiä lukuihin!!

    Enpäs hoksannutkaan alkaa pelkäämään tuota wtc-päivää! Ehkä se uhka kohdistuu edelleen USAan, kun ne niin kovasti yrittää häseltää tuolla lähi-idässä. Joten peace ja love tänne meille vain!

    Enemmän pelottaa namusedät, joita nytkin taas Espoossa. Houkuttelevat lapsia autoon kertomalla, että "äitisi on joutunut sairaalaan, tuu kyytiin niin vien sinut äitisi luokse"....:( Aika ala-arvoista!!!!!!

    VastaaPoista
  2. loden uniformu! elä unoha aluspaitaa kottiin. tuo muuten on aika hyvä tuo "eisaalähteämihinkään" mutta itellä se ei ainakaan toimis ku heittäisin kirjat seinään ja lähtisin kummiski.
    kyllä meistä vielä ylioppilaita tulee, luotto on kova...
    anni

    VastaaPoista
  3. Emppu ei mulla se Suomessa pelotakaan, vaan yleensä että tulee uusi terrori-isku. Toisaalta USA on kyllä aivan varmasti hälytysvalmiudessa tuota silmälläpitäen, niin olis kyllä aika hullu yritys terroristeilta iskeä nyt.

    Anni, nimenomaan mun uniformu! Tavaramerkki :D Mulla toimii! Paitsi että en kyllä oo ihan täysin sitä kirjaa vielä lukenut, hyvä kun muistutit :D yritin juuri tässä miettiä, että mitä sitä tekis vielä tunnin pari, siinähän onki sitte sopivasti tekemistä :) joo täällä luotto vähän horjuu ja rimakauhu iskee, mutta parhaamme tehdään!

    --Lode

    VastaaPoista

Vapaa sana.