10 syyskuuta, 2011

meidän tyylit

Tänää käytiin Sellossa moikkaa Loden ja S:n siskoa. Sellossa noin parin tunnin kiertelyn jälkeen lähdettii veke ja suunnattiin Jumboon! :D S:llä meinas palaa tai paloikin hermot, kun hän ajoi rampin ohi jonne olis pitänyt mennä. Siinä hermoillessa ohitti viimeisenkin rampin, josta olisi päässyt. Onneks ei tarvinu paljoakaan kiertää ku päästiin perille. Helsingin/Espoon/Vantaanliikenne on osaamattomalle tumpelolle pahin painajainen, ainakin melkein. S vakuutteli vielä, ettei aijo ajaa enää ikinä autolla täällä, joten meitsi sai ajaa tulomatkan Vantaalle. Hihuu :p
Tai olla ensimmäinen ja viimeinen kerta kun tuun autolla tänne kun ei kerta kelpaa...

Kiersin ummet ja lammet ja kaikki, mutta en löytänyt mitään! Okei, olin ehkä liian vaativa, mutta se on hyvä luonteenpiirre shoppailun kannalta tai kukkaron kannalta.
S sano että mua säälittää sinä ku et osta mitään. Kiersin oikeesti melkein kaikki kaupat ja hypistelen vaatteita, mutta ei vaan kolahtanut. Carlingsista löysin ihanan paidan, mutta sitäkään en raaskinut ostaa.

Asiasta kukkakaaliin, että oon muuten rakastunut uuteen Escadan tuoksuun.


Tuo pullo on supersöpö ja tuoksu vähän raikkaampi verrattuna muihin Escadan parfyymeihin. Pakko saada, mutta en ostanut.
Oon oikeasti tosi ylpeä itsestäni :D

Tässäpä ois tän päivän vaatteet. Bleiseri ei oo noin kirkuva mitä kuvista antaa ymmärtää, mutta tuollainen vaapukka vähän niin kuin ne Zaran housutkin. Löysin tuon muutamalla eurolla ykskerta kirppikseltä. Bleiserin alla oleva virkattu pitsipaita samaiselta kirppisreissulta.


Mennään S:n ostoksiin seuraavaks. Yleensä se menee niin, että S kysyy multa mitä vaatteita se ostaa. Väittää ettäi muka itellä ole mitään tyylitajua. Kumoan väitteet vilpittömästi. Musta on silti hirmukiva ehottaa kaikkia hienoja miesten vaatteita sille ja jos S:llä ei olis tyylitajua, niin ei se mun ehottamiin rätteihin suostuis sukeltamaan. Joka tapauksessa S:n puolelta ostokset oli tehty jo puolessa tunnissa. "Noniin onko hyvä?"
Minä: "hui se on kallis" S: "Ei ole, nyt kassalle" Mää kiertelen liikkeissä mieluummin koko päivän löytämättä mitään, kun teen ostokset kymmenessä minuutissa ja maksan ostoksista 200e.

Bianco (uudet)

Neule JC, housut Zara (uudet)

Neule Jc



ja kello Calvin Klein

Semmoinen on tyyli S:n.

-Kooka

3 kommenttia:

  1. Kooka selvennätkö vielä mikä on pitsapaita? :) muistaakseni oon nähnyt S:llä henkselit viimeksi lautailuhousuissa, mutta hienot on!

    -Lode

    VastaaPoista
  2. pyydän anteeksi, tarkoitan pitsIpaita, mutta pitsapaita on sellanen jossa on pitsaa ü

    VastaaPoista
  3. Hei siistii! Tykkäsin tästä postauksesta! S:n tyylistä olis kiva saada jatkossakin lisää postauksia! :)

    Ja kiitti kun vinkkasit tuosta hajuvedestä, tiedän jo valmiiksi rakastavani sitä!!!!

    VastaaPoista

Vapaa sana.