08 kesäkuuta, 2012

tsiuh

Hei vaan hei, että mua ärsyttää ku just loppu tuo siitepölykausi, ni eikö pitäny tulla nuha tai sit tää on jotain toista tomua. Valehtelematta aivastin töissä tänään ainaki 50 kertaa. Aina ku menin yhen papan huoneeseen, niin samantien PÄRSK, PÄRSK JA PÄRSK. Mietin, et onks siellä joku haju, mistä vois tulla mut ei siellä ollu kukkastakaan. Se sanoki, et mee lääkäriin siitä :D hui. Oli muuten semmosta haipakkaa töissä, että käy vieläki vähän ylikierroksilla... Het ku olin yhen päivän pois, ni kaik on ihan pulassa ;)
Oonkohan kirkkaalle valolle algeerialainen, ku sillekin vissiin voi olla. Ainaki työkaveri sano joskus pärskivän auringon valolle. Ennen ku lähtee pyöräilee ni täytyy katsoa aurinkoon ja aivastaa, ettei alamäessä aja vahingossa puskaan. Minä töissä kannan tarjotinta potilaalle ja ku alkaa tuntua, et aivastus tulee ni juoksen loppumatkan potilaan huoneeseen, käännyn seinäänpäin ja ah aivastan. Aivastaminen on ihan jees, mut se tulinen tunne tossa nenänpäässä on vähän ilkee. 
No mut asiasta kukkaruukkuun tai kukkaämpäriin. Yritin löytää tänää kaupasta tommosta alla olevaa ämpäriä kukille, mut ei löytyny. Täytyy joku toinen päivä kiertää vielä ummet ja lammet.
Kukat
(pinterest)
Unia.
-Kooka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vapaa sana.