17 kesäkuuta, 2011

Kun kaikki ei mennyt putkeen

Suunnittelimme eilisen päivän kirppispäiväksi vierailevan ystäväni seka kanssa bloggaajani Loden kanssa. Päivä lähti käyntiin H&M:n paketin purkaamisella. En ollutkaan yhtä tyytyväinen sen sisältöön, kuin odottaessani paketin saapumista. Tilaamani balleriinat tulivat koossa 40, vaikka tilasin koossa 37, maihinnousutakki oli kuin muovisäkki tikun päällä ja odotetuinta jumpsuittia ei muka ollut koko tilauksessa.

Sain kuitenkin pirtsakan kesäkassin sekä rantsuiluun hyvät varvastossut värinä tottakai tipu.


Kirppiskiertue sai alkunsa ja suuntasimme bussista ensimmäiseksi Sörnäisten Fidaan. Sieltä ois löytyny vaikka sun mitä. Kiikutin loppujen lopuksi yhden paidan kassalle, jota en loppujen lopuksi edes saanut.  
Missä on pankkikorttini?
No minä hajamielinen olin jättänyt sen HSL:n lipunmyyntikoneeseen. Muistin itse jättäneeni sen vahingossa sinne. Tottakai lipun otin, mut mitäs mä pankkikortillani...
Mistäkö johtuu?
Johtuu siitä, että aina kun ostan lippua jonkun kaverin kanssa, niin tyytyväiseni jättelen lippuja ja pankkikortteja muille. Ystävällistä!
Miten niin lippuja?
Tää ei ollut ensimmäinen kerta :D Kerran olin ostanut Pasilasta Jyväskylään matkalipun. Sanoin S:lle, et käydään hesessä. Sitten innoissani otin pankkikortin kukkikseeni ja menin hampurilaiset silmissä kiiluen syömään. Jossain vaiheessa oli viisitoista minuuttia junan lähtöön, kun hoksasin "kas missä on lippuni?"
Muistin jättäneeni sen lipunmyyntikoneeseen. Itku tuli ja S lohdutteli ja sanoi ostavansa uuden. Tässä kävi niin hyvin että joku ihana ihminen oli vienyt sen lipunmyyntipisteeseen, josta onnellisena lunastin sen.

Tässä tapauksessa ei käynyt niin hyvin. Kuolletin kortin ja kävin nostaa pennoset käteiselle. Vihaan käteistä, vaikka sitä tarviis olla aina!


Onneks Lode sai itsellensä paidan ja ihanan matkalaukun!

Poikkesimme GT:in alennusmyynneillä. Matkaan lähti kukallinen käsilaukku ja tummansininen pikeepaita, josta en jaksanut ottaa kuvaa. Kummatkin alennuksessa.

Paitaa en jaksanut kuvata. Monkin alennuksista lähti matkaan vielä kengät, joita olin ihastellut jo ennestään.

Tykkään paljon!

Nyt kutsuu työt..

-Kooka

2 kommenttia:

  1. no voi jukranpujut tuota korttiasiaa! Mulla niin säälitti, kun kuulin siitä :/ (mut ehkä sä tosiaan tarttet käteistä vähän useammin ;))
    Alennusmyynteihin tekis hiukan mieli!

    VastaaPoista
  2. Täällä-uusia-päivityksiä-teiltä-kaipailen!Missä-ne-neidit-viilettää,kun-ei-ehdi-postailemaan?;)

    VastaaPoista

Vapaa sana.