04 kesäkuuta, 2011

Aurinkoinen


Tänää heräsin jo yhdekän aikoihin aamusella, nimittäin suunnitelmissa oli käydä Suomenlinnassa ennen pahimpia koulujen päättäjäisruuhkia. Taivaallinen ilma, mutta kova tuuli etenkin meren tuntumassa. Kierrettiin koko saari ympäri (no melkein) etsien tuulelta suojattua auringonottopaikkaa. Muutama tunti viihdyttiin, mutta tuuli oli ylivoimaisempi.

päivän asu, joka sai päälleen pitkähihaisen kovan tuulen ansiosta.

ha haauska!

Siitä sitten vielä lintsille katsomaan hurrjia laitteita. Maksoimme yhdistä laitelipuista 6.5e ja menimme KUMMITUSJUNAAN! Hyvä etten hypänny vaunusta ku pelotti niin paljon. Sarkasmia. No, ei uskallettu sen hurjempiin laitteisiin mennä, ni ihan ok meille. En voi uskoa että jo laitteita katsoessa tulee huono olo, kun pienempänä menin kaikista pahimmissa kieputtimissa kerta toisensa perään. Ygh!
Mentiin käymään semmoisessa Xbox rakennuksessa, jossa sai pelata ilmaiseksi pelejä. Niitä missä pompitaan ja tanssitaan jne. Olin jonossa seuraava, kun pikkupoika onnistui salakavalasti syöksymään huomaamattomasti eteeni, kun edellinen poika lähti. Jaa'a, venakko :D
Ja otan Loden haasteen haltuuni, eli tämän päivän positiiviinen asia oli ennen kaikkea ihana aurinkoinen sää!

Ihanaa, aurinkoista, hauskaa ja antoisaa kesälomaa kaikille ja onnea koulunsa päättäneille ja valmistuneille!

-Kooka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vapaa sana.