26 kesäkuuta, 2011

Kirmailua kesäisessä säässä

Ensiksi haluan hehkuttaa, että blogin puolella nähdään tulevaisuudessa astetta parempia kuvia, nimittäin nyt on kookalla uus kamera, jee! Saatiin suht. halvalla Nikon:in kamera melkein käyttämättömänä S:n kaverilta.  Siis Nikon D3100 joka on tosi simppeli ja näppärän kokoinen perusjärkkäri. Mun täytyy ensin vain opetella kaikki saadöt siitä. Kylläpä vaan kiinnostaa puolet enemmän kuvatakin jotain, kun laatu ei ole pelkkää pikselimössöä.





Perjantaiaamuna en kestänyt enää masentavaa tylsyyttä ja puolessatoissa tunnissa oltiin S:n kans jo junassa matkalla Jyppilään. Juhannus meni kovin epävakaisessa säässä, mutta siitäkin huolimatta ihania ystäviä tuli nähtyä. Ja mikä parasta, ni on saanu nukkua pitkään vailla huolta huomisesta. Kolmen päivän vapaa tuli enemmän kuin tarpeeseen. Huomenaamuna taasen omille maille matka käy, sillä työt kutsuvatkin jo. Onneksi pe, la ja su vapaata! Täällä yks odottaa niitä ensiviikon hellesäitä, jotka tiistaina toivon mukaan alkaa. Juhuu!


Tänää käytiin serkun synttäreillä ihanissa landepaakkimaisemissa. Oma ranta, sauna, laavu, kesäkeittiö ja "pienehkö" purtilo. Isot pellot takana ja oma koti muutaman sadan metrin päässä. Oikeastaan aika unelma, vaikka mieluummin kaupungissä asunkin. Onneksi on mahdollisuus käydä luonnon helmassa. Olenhan lapsuudessani monet kesät juossut edellä mainituilla pelloilla, jossa lehmät ammuili ja me juostiin tuulispäinä niitä karkuun. Välillä astuttiin lehmän lannan päälle varpasilteen ja kaikkea muuta ihanaa. Parhaita muistoja.
S sanookin, että oon ollut melkonen metsäläinen. Mulla on kyllä omasta mielestä ollut tapahtumarikas lapsuus.     

  
Tänään käytiin vielä katsastamassa Jkl:n alennusmyynnit. Muutama vaatekappale tarttu mukaan. Niistä sitten lisää myöhempänä.

-Kooka  

3 kommenttia:

  1. kantsis panostaa enemmän kuviin mielestäni, tai siis laittakaa isompia kuvia tulevaisuudessa

    VastaaPoista
  2. ^^tai sit lukee vain sellaisten blogeja, joista tykkää ;))

    Kivoja kesäkuulumisia, Kooka! <3

    Emppu

    VastaaPoista
  3. Kuvia voi klikata isommiksi jos haluaa, mutta täytyypä pistää korvan taakke. Tottunu vaan aina laittaa kuvan suureksi.

    Emppu:
    täytyyhän sitä välillä vähän päivittää ;)

    VastaaPoista

Vapaa sana.