01 marraskuuta, 2011

luppasee

...Yritän olla nukahtamatta kesken kirjoituksen. Ai kamala miten on ollut kerrassaan ihmeellinen päivä. Huonolla tavalla oikeastaan. Harvoin mulla on huonoja päiviä, joten tän päiväsen voin laskea "huonoks" päiväks. Ensiksi herään aamulla puol seittemä kellon herätykseen ja hetken tuumailtuani päätän jatkaa uniani tuttuun tapaan vielä tovin aikaa. Enpä jatkanutkaan, kun korvassa alkoi soida. Semmonen ärsyttävä tinnitys, joka ei loppunut pään ravistelulla, korvan puristelulla, taputuksella, ei sitte millään. En kestänyt sitä ja olin vähällä lintsata koulusta. Minä lintsata koulusta, what? :o Joka tapauksessa yritin epätoivon partaalla peittää sen menemällä keittiöön ja kuuntelemalla jääkaapin surinaa, jospa se oikeasti olis vain se. No ei ollu. Tirautin.
Koulussa en muistanut enää koko asiaa, koska se ei häirinnyt. Ehkä siks, että tinnit(u)ys peittyi muun hälyn taakse.
Luojan kiitos, onneksi se meni ohi!


Jotenki epänormaali olo koko ajan. Koulun jälkeen aloin lukea tenttiin, mutta ei puhettakaan, että oisin saanu luettua edes yhtä sivua ajatuksen kanssa. Uni voitti tällä kertaa. Nyt pitäis mennä lukee, mut ei vaan jää päähän mitään. Mun päätä mojottaa. Valituspostaus vai?

Huomenna ois viittomakoe. Ope viittoo meille kymmenen lausetta ja meidän pitää kirjoittaa paperille mitä ne tarkoittaa. Viittominen on niin hauskaa! Harmi että ne unohtaa kovin pian. Torstaina rentouttavista menetelmistä ja perjantaina sosiaalisesta toimintakyvystä tentit.
ehkä tää epätodellinen olo tulee pienestä stressistä näin loppujaksossa, jolloin kaikki tentit pakkaantuu samalle viikolle ja kaikki pitäis olla valmiina ennen työharjoittelua.

Ostin jokunen aika sitten kirppikseltä neuleen, jota oon alkanut jo käsin kaventaa. Pitäis päästä saumurille, ettei kavennukset alkais purkautumaan.

jotkut isot ihanat napit ois tosi näppärät.  Kuvasta katsottuna oikeaa hihaa on jo kavennuttu.


Erittäin sekavaa, niin kuin itse kirjoittajakin ;)

tenttiin lukua, morjenttes

- Kooka

2 kommenttia:

  1. Voi, sulla on tollanen ihana "panta"koru! Ja mitä sää opiskeletkaan? :-)

    VastaaPoista
  2. tarkotatko ruskeeta? :) se on tollanen käsi koru.
    Opiskelen lähihoitajaks kuntoutuksen koulutusohjelmassa :)

    VastaaPoista

Vapaa sana.