12 lokakuuta, 2011

Viikko 41

Onneksi hullu viikko on kohta takanapäin. On lentänyt koulussa semmosta juttua kaiffareitten kanssa, että huhhuh. Eikä niistä sen enempää.
Kahden yön päästä on syysloma! 
Oon muuten syönyt tällä viikolla aika urakalla yhtä freesii herkkua, nimittäin omatekoista sorbettia. Vieläpä kun ainekset löytyy oivasti suoraan kaapista ja itse sörsselssönin tekoon menee yks vaivaton minuutti, niin mikään ei voi estää minua.
Elikkäs tarvitset 


  • marjoja (itse käytän mustikkaa ja vadelmaa)
  • luonnonjogurttia (maustamatonta)
  • sokeria oman mauan mukaan
  • pamiksen
Yhdistä ainekset omantunnon mukaan ja murskaa pamiksella. Itse laitoin jogurttia vähemmän, koska halusin jankimpaa. Käytä pakastimessa noin tunnin verran jos haluat sorbettimaista + sekoita välillä. Vóila! 







jalkojen lämmittimet
kaulaliina, joka on riparilaisteni kutoma ja jonka minä voitin arvonnassa. Löysin sen komeron perukoilta ja se pääsee käyttöön. Huomaa kaulaliinassa vaihtuva fontti!







Ei muuta...


-Kooka

3 kommenttia:

  1. hei nää on kivat vaatteet! Tekis mieli itekki värkkäillä jämistä tollanen huivulainen... mutta mistä nuo kivat housut?
    -anni

    VastaaPoista
  2. voi kiitos! Niin tai ostais erilaisia lankoja ja käskeis kavereitten kutoa kaulaliinaa aina kun käyvät kylässä :)
    legginssit on Monkista. Ne on tollaset "villaiset" eli lämpöiset näillä keleillä

    VastaaPoista
  3. Sellon kirjastossa on yhteinen kudelma, jota saa kutoa sen verran kun haluaa. Siitä tulee neulegrafiittia! :) Aika hauska idea! Vieraskirjan sijaan, olis kiva idea laittaa vieraat kutomaan neulegrafiittia omaankin kotiin. Taidanpa tehdä sen!! Vaikka viltiksi sohvalle!

    VastaaPoista

Vapaa sana.